Home - Home Appliances, Tools and Household Goods - Large Home Appliances - Wine cellars - Philco - Wine cooler 82x59x57, freez.-85L, 2 zone, bottles 38, display, backlight, black

Philco Wine cooler 82x59x57, freez.-85L, 2 zone, bottles 38, display, backlight, black

SKU: PW38GDFB
Previous
Next
Technical characteristics Philco Wine cooler 82x59x57, freez.-85L, 2 zone, bottles 38, display, backlight, black:
Main features
Full list of features
Capacity bottle (s) 38
Energy class G
Volume 116 l
Number of temperature zones 2
Control touchscreen
Min. temperature 5 °C
Max. temperature 20°С
Capabilities child lock
compressor cooling
built-in handle
anti-freeze system /за допомогою обігріву PTC внутрішня температура автоматично збільшується при зниженні зовнішньої температури навколишнього середовища, що знижує споживання енергії, водночас ця функція запобігає запотіванню дверного скла
active fan
Door glass with UV-filter /із чорною рамою шириною 48 мм
Interior lighting LED, біле
Display
Colour black
Material shelves wooden /бук
Noise level 40 dB
Dimensions (HxWxD ) 82 х 59.5 х 57 cm
The weight 48 kg
Main
Capacity bottle (s) 38
Energy class G
Volume 116 l
Number of temperature zones 2
Control touchscreen
Min. temperature 5 °C
Max. temperature 20°С
Climate class СТ-Н
Functions
Capabilities child lock
compressor cooling
built-in handle
anti-freeze system /за допомогою обігріву PTC внутрішня температура автоматично збільшується при зниженні зовнішньої температури навколишнього середовища, що знижує споживання енергії, водночас ця функція запобігає запотіванню дверного скла
active fan
Additionally
Number of shelves on guides 12
Door glass with UV-filter /із чорною рамою шириною 48 мм
Annual energy consumption 142 kWh
Interior lighting LED, біле
Display
Carbon filter
Additionally Indoor humidity: from 50% to 80%
Drawers
Removable plinth
Physical
Colour black
Material shelves wooden /бук
Noise level 40 dB
Dimensions (HxWxD ) 82 х 59.5 х 57 cm
The weight 48 kg
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 660 mm
Height 880 mm
Length 640 mm
Weight 47.00 kg
Volume 0.3717 m3
The Philco PW38GDFB wine cooler has a large capacity, capable of storing up to 38 wine bottles. The interior space is designed with adjustable shelves to accommodate different bottle sizes and configurations. The Philco PW38GDFB utilizes advanced cooling technology to ensure consistent and stable temperatures throughout the wine cooler. The cooling system is designed to minimize vibration and maintain optimal humidity levels to preserve the quality and flavor of your wines. The interior of the wine cooler is equipped with LED lighting, providing a clear view of your wine collection. The LED lights are energy-efficient and emit minimal heat, ensuring that they won't affect the temperature or quality of the wines.
46161 UAH*
in stock
* Recommended retail price
Where to buy: Philco Wine cooler 82x59x57, freez.-85L, 2 zone, bottles 38, display, backlight, black:
Online stores
Comtrading
PW38GDFB
Mekka
Холодильник Philco для вина, 82x59x57, холод.отд.-116л, зон - 2, бут-38, диспл, подсветка, черный (PW38GDFB)
eco-servis
Philco Холодильник для вина, 82x59x57, холод.отд.-116л, зон - 2, бут-38, диспл, подсветка, черный
Скарби (ckapbu.com)
Холодильник Philco, Black (PW38GDFB)
National networks
Epicentr
Винный шкаф Philco PW 38GDFB
Зберігайте вино правильно з Philco

Поціновувачі вина знають, що цей напій не можна зберігати у звичайному холодильнику. На це є причини.

По-перше, температура для вина має бути набагато вищою, ніж для продуктів. Якщо вино планують зберігати не більше як півтора року, то допустимою є температура від +16 до +18 °C. За такої температури напій дозріває швидше, ніж за 10-12 °C, але він трохи програватиме за смаковими якостями. За температури від +8 до +10 °C вино не розвивається. Оптимальна температура для зберігання вина – від +10 до +14 °C.

По-друге, вино не зносить вплив світла. Завдяки суцільним дверцятам або дверцятам із тонованим склом винна шафа «врятує» від шкідливих ультра­фіолетових променів, які порушують процес старіння алкогольного напою.

По-третє, мікровібрації побутового холодильника можуть призвести до утворення осаду. Для цього винні шафи оснащують спеціальними компресорами та вентиляторами з низьким рівнем вібрацій. Дерев’яні полиці також добре впораються з поглинанням незначних коливань.

Вологість і положення під час зберігання

Інший важливий аспект: холодильник для вина має убезпечити напої від окислення, тобто від потрапляння повітря в пляшки. Найчастіше це стається через розсихання пробки. Аби цьому запобігти, вино зберігають лежачи або під кутом.

Звичайний холодильник не може підтримувати необхідний рівень вологості, що також є важливим для зберігання вина: оптимальний діапазон воло­гості – у межах 50-75 %. Якщо ж її рівень нижчий, пробка висохне та почне пропускати повітря ­всередину, тоді як за високої вологості пробка може запліснявіти.

Винна шафа для дому

Винотеки Philcо оснащені унікальною технологією, яка забезпечує постійну циркуляцію повітря всередині, завдяки чому винні шафи підтримують оптимальну температуру в усіх зонах, тож і пляшки вина можуть «відпочивати» там, як у винному льосі.

Винні холодильники для дому бувають компресорні й термоелектричні, можуть різнитися за розміром і способом встановлення (окремо стоячі або вбудовані). Також такі пристрої можуть мати кілька температурних зон. Зазвичай виробники вказують максимальну кількість пляшок, що вміщує винотека. Умовним мірилом є стандартна пляшка «Бордо» об’ємом 0,7 л.

Термоелектричні холодильники вирізняються низькою вартістю, браком вібрацій і шуму. Але такі винні шафи не згодяться для вбудовування в нішу. Їх також не використовують для довгострокового зберігання вина. Здебільшого вони мають невеликий розмір: приблизна ємність становить 50 л – вдасться вмістити до 12 пляшок.

Якщо бажаєте зберігати білі вина окремо від червоних або довести напій до потрібної ­температури перед подаванням, то варто придивитися до шафи з кількома зонами охолодження.

Переваги вбудованих моделей

Більшість користувачів віддає перевагу винній шафі, яку вбудовують. Це і зручніше, і естетичніше. Встановлюють холодильники зазвичай або під стільницею, або в ніші на висоті, комфортній для відкривання. Для вбудовування в меблі згодяться холодильники саме з компресорами. Перевагами таких пристроїв можна вважати надійність та ефективність процесу охолодження, а недоліками – шум і вартість.

Важливо! Винна шафа підтримує сталу температуру, адже компресор не відключається на певний час, тому енергоспоживання таких холодильників є доволі високим.

Винотека Philco PW 38 GDFB

PW 38 GDFB – двозонна винна шафа, яка вміщує 38 пляшок, має дверцята із замками. Її можна вбудувати в кухонний гарнітур або встановити окремо.

Холодильник для напоїв підтримує бажаний температурний режим у діапазоні від +5 °C до +20 °C у двох зонах. Модель оснащено потрійними скляними дверцятами із захистом від УФ-випромінювання та компресором для зменшення вібрації. Крім того, PW 38 GDFB має функцію Winter Care – систему захисту для запобігання обледенінню. Система Frost-free: за допомогою нагрівального елемента PTC температура всередині автоматично підвищується в разі зниження температури довкілля, зменшую­чи споживання електроенергії. Водночас ця функція запобігає запотіванню скла дверей.

Винотека Philco PW 166 GD

PW 166 GD – двозонна винна шафа із сенсорним керуванням, яка вміщує 166 пляшок вина й оснащена цифровим індикатором заданої температури, стане ефектним доповненням до інтер’єру.

Винотека має потрійні скляні дверцята із замком і захистом від ультрафіолетових променів і дисплей. Також конструкцією передбачено компресор для зменшення вібрації та нагрівач для компенсації перепадів температури довкілля. До того ж модель оснащена функцією Winter Care – системою захисту для запобігання обледенінню.

Якщо цінуєте гарні вина та полюбляєте привозити з подорожей кілька пляшок або колекціонуєте цей напій, холодильник для зберігання стане вигідною купівлею. Винна шафа не тільки допоможе зберігати смакові якості напою впродовж тривалого часу, але й дасть змогу його благородно зістарити..

Menu
Products catalog
Products catalog